Reservatieaanvraag*


*
Alle velden zijn verplicht
Dit geldt als reservatieaanvraag.
De reservatie moet nog gevalideerd worden (onder voorbehoud van beschikbaarheid) door Choco-Story Brussels, dat u een bevestigingsbon zal sturen via e-mail.

Verantwoordelijke
E-mail
Telefoonnummer
Aantal personen
Taal
Gewenste datum
Gewenste uur
Gekozen formule
Betaalwijze
Commentaar


Vrij bezoek


Choco-Story Brussels nodigt u uit voor een reis in de wereld van chocolade van de oorsprong tot het eindproduct. Hoogtepunt van het bezoek: de demonstratie door een meester-chocolatier die u toont hoe pralines ambachtelijk vervaardigd worden. Tijdens het bezoek zijn proeverijen voorzien. Een verkooppunt is ook beschikbaar voor de liefhebbers.

Audiogids inbegrepen.

Duur: ongeveer 1u30

Reserveren is niet nodig voor individuele bezoeken.

Prijs : 9,5 per persoon

Ga naar top


Rondleidingen


Klassieke rondleiding


Choco-Story Brussels nodigt u uit voor een reis in de wereld van chocolade van de oorsprong tot het eindproduct. Hoogtepunt van het bezoek: de demonstratie door een meester-chocolatier die u toont hoe pralines ambachtelijk vervaardigd worden.
Tijdens het bezoek zijn proeverijen voorzien. Een verkooppunt is ook beschikbaar voor de liefhebbers.

Enkel op reservatie. Een gids voor maximaal 20 personen. Mogelijkheid om tot 3 gidsen tegelijk te reserveren. De rondleiding duurt 1u30.

Prijzen: Toegangsprijs + 1 gids  € 90/uur.


Rondleiding & stadscentrum.


Choco-Story Brussels biedt ook een wandeling in Brussel aan om de geschiedenis van onze hoofdstad en de geschiedenis van de chocolade en van de chocolatiers in Brussel te ontdekken. Deze rondleiding volgt meteen na de rondleiding van 1u30 in het Museum. De wandeling duurt 1.30 uur. Taal van uw keuze. En gids voor maximaal 20 personen.

Prijzen: Toegangsprijs + 1 gids € 170/rondleiding.

Ga naar top

Bezoek met zak van chocolade

U bezoekt het museum en krijgt een demonstratie pralines maken en U proeft ervan + zakje van 500g chocolade naar keuze.

Reservatie verplicht (min 15 personen)

Prijzen :

Volwassenen in groep + chocolade (500gr) : € 13
Kinderen (6-11j) in groep + chocolade (500 gr) : € 10,5

Ga naar top


Creatieve workshops (kinderen of volwassenen)

De activiteit begint met de ontdekking van het museum Choco-Story Brussels. Proeverijen en een demonstratie van de ambachtelijke vervaardiging van pralines zijn voorzien. Met de hulp van een chocolatier maakt u mendiants, orangettes, truffels en andere kleine chocoladespecialiteiten om mee naar huis te nemen.

De creatieve workshops worden georganiseerd voor kleine groepen en enkel op reservatie.

Taal: Nederlands - Frans - Engels
Duur van de activiteit: 2u30

Prijzen:
Groep van min 8 personen: € 30 / persoon.
Maximum 25 personen.

 

Ga naar top


Verjaardagsfeestjes

Bezoek aan het museum Choco-Story Brussels. De gelegenheid om de 4000 jaar oude geschiedenis van cacao en chocolade te ontdekken maar ook om te begrijpen hoe cacao wordt geteeld en wordt verwerkt tot chocolade. Demonstratie met een meester-chocolatier en proeverijen zijn inbegrepen in het bezoek.

Creatieve workshop: Met de hulp van een chocolatier maakt u mendiants, orangettes, truffels en andere kleine chocoladespecialiteiten om mee naar huis te nemen.
Vieruurtje: Na de workshop wordt een ruimte ter beschikking gesteld van de kinderen om een stukje taart te delen en de cadeautjes te geven!

Prijzen:
Groep van 10 kinderen: € 300 (+ 17 euro/ extra kind). Maximaal 12 kinderen.
Toegang, workshop, zaal, materiaal voor het vieruurtje en verrassing inbegrepen.
Taart niet inbegrepen.

Ga naar top


Proeverij van bier & chocolade

Tijdens deze proeverij ontdekt u de verrassende en heerlijke combinatie van twee typisch Belgische specialiteiten, namelijk bier en chocolade. Vijf Belgische bieren worden geproefd met verschillende soorten chocolade (witte, melk- en zwarte chocolade, en ambachtelijke pralines).

Deze activiteit omvat ook de rondleiding in het Museum: Reis door de geschiedenis van cacao en chocolade, ontdekking van de cacaoteelt en van de productie van chocolade.

Prijzen: 40 euro/persoon. Minimaal 10 personen en maximaal 15 personen.

Ga naar top


Chocoladerally

Choco-Story Brussels biedt een "chocoladerally" aan die de deelnemers meeneemt naar de mooiste plekjes van het centrum van Brussel om de stad en haar chocolade te ontdekken in de vorm van een politieonderzoek.
Vertrekpunt van de rally: Choco-Story Brussels. De deelnemers worden ingedeeld in subgroepen. Elke subgroep krijgt een rugzak met informatie over de rally, een kaart van Brussel en een fototoestel.
De gemiddelde duur van de rally is gelegen tussen 2.30 en 3.30 uur (zonder halte tijdens het parcours). De duur en het eindtijdstip zullen dus vooraf worden vastgelegd.

Prijzen: € 25 / persoon. Minimaal 20 personen

Ga naar top


Speciaal bezoek

Bezoek buiten de openingsuren
Het Museum opent uitzonderlijk zijn deuren buiten de openingsuren
(dus vóór 10 uur of na 18 uur) voor uw privé-evenementen.
Rondleiding, proeverij, cocktail kunnen georganiseerd worden.
Prijzen op aanvraag.

Ga naar top