Welkom!

Neem een duik in de wereld van cacao en chocolade, doorkruis een Maya tempel daar waar de cacaobonen 5000 jaar geledenwerden geconsumeerd, stap aan boord van de boot van Cortez die deze bonen meebracht naar Europa; ontdek hoe de chocolade werd verbruikt aan het Franse Hof in de 17de eeuw en daarna hoe een praline werd vervaardigd in het begin van de 20ste eeuw in België.

De cultuur van cacao en haar transformatie zullen geen geheimen meer hebben voor u. Demonstratie, degustatie en audiogids (beschikaar in nds, fr, eng, duist, sp, it, ru en ch) zijn inbegrepen in het bezoek.

Choco-Story is open from Monday to Sunday from 10 am to 6 pm. (last entrance at 5 pm).
Closed on 12/25 and 12/31

Om een veilig bezoek te garanderen, raden we u aan om uw bezoek online te boeken, via deze link.

Bovendien, hebben we een aangepaste parcours om de sociale afstand te kunnen respecteren. Extra ontsmettings rondes zijn voorzien zowel als handgel aan het onthaal. Tenslotte, is een mondmasker verplicht in het museum en in de buurtstraten.

How to get there

  • By train : Exit Gare centrale
  • By subway : Exit Gare centrale
  • By bus : Exit Gare centrale or lombard
  • By tram : Exit Bourse
  • By car : Puplic park : Grand Place or Albertine
  • On bike : Bike park at museum or station Villo station on Lombard street