Workshop

Op bepaalde dagen, hebben we workshops voor individuelen. De tickets voor die workshops voor individuelen zijn hieronder online te kopen.

Workshop Individuelen in Choco-Story Brussel (1u workshop).
Vrij museumbezoek met demonstratie en proeverij inbegrepen.
Bezoek met audiogids inbegrepen (audiogids in 8 talen).

Met onze chocolatier, kinderen (minimaal 6 jaar) en volwassenen leren om studentenhavers te maken en chocolade lolly's! (1u workshop)

Billet non daté, non remboursable.

 

 

Vous souhaitez réserver un atelier chocolat pour plus de 10 personnes ? Cliquez ici.

Vous souhaitez réserver un atelier pour moins de 10 personnes, réservez ci-dessous et rejoignez d’autres visiteurs pour bénéficier des précieux conseils de notre chocolatier. Vous fabriquerez ensemble des tablettes personnalisées, des mendiants, des sucettes et autres douceurs chocolatées. 

 

 

 

Workshop in groep

Les ateliers créatifs sont organisés pour des petits groupes 
Reserveren is verplicht.

Reservatie moet gebeuren op deze pagina : Reservatie

De activiteit begint met de ontdekking van het museum Choco-Story Brussels. Proeverijen en een demonstratie van de ambachtelijke vervaardiging van pralines zijn voorzien. Met de hulp van een chocolatier maakt u mendiants, orangettes, truffels en andere kleine chocoladespecialiteiten om mee naar huis te nemen.

De creatieve workshops worden georganiseerd voor kleine groepen en enkel op reservatie.

Taal : Nederlands - Frans - Engels

Duur van de activiteit : 2u30

Groep van min 8 personen : 30€ / persoon
Maximum 25 personen.

Verjaardagsfeestjes

Reserveren is verplicht.

Reservatie moet gebeuren op deze pagina: Réservation


Bezoek aan het museum Choco-Story Brussels. De gelegenheid om de 4000 jaar oude geschiedenis van cacao en chocolade te ontdekken maar ook om te begrijpen hoe cacao wordt geteeld en wordt verwerkt tot chocolade. Demonstratie met een meester-chocolatier en proeverijen zijn inbegrepen in het bezoek.

Creatieve workshop: Met de hulp van een chocolatier maakt u mendiants, orangettes, truffels en andere kleine chocoladespecialiteiten om mee naar huis te nemen. Vieruurtje: Na de workshop wordt een ruimte ter beschikking gesteld van de kinderen om een stukje taart te delen en de cadeautjes te geven!

Groupe de 10 enfants : 35€ / kind. Maximaal 12 kinderen.
Gids inbegrepen.
Toegang, workshop, zaal, materiaal voor het vieruurtje en verrassing inbegrepen.
Taart niet inbegrepen..

Proeverij

Reserveren is verplicht.

Reservatie moet gebeuren op deze pagina:Reserveer


Tijdens deze proeverij ontdekt u de verrassende en heerlijke combinatie van twee typisch Belgische specialiteiten, namelijk bier en chocolade. Vijf Belgische bieren worden geproefd met verschillende soorten chocolade (witte, melk- en zwarte chocolade, en ambachtelijke pralines).
Deze activiteit omvat ook de rondleiding in het Museum: Reis door de geschiedenis van cacao en chocolade, ontdekking van de cacaoteelt en van de productie van chocolade.

40 euro/persoon. Minimaal 10 personen en maximaal 15 personen.