Overslaan en naar de inhoud gaan

Groep

Verschillende opties

 

1. Bezoek met audiogids

Choco-Story Brussels nodigt u uit voor een reis in de wereld van chocolade van de oorsprong tot het eindproduct. Hoogtepunt van het bezoek: de demonstratie door een meester-chocolatier die u toont hoe pralines ambachtelijk vervaardigd worden. Tijdens het bezoek zijn proeverijen voorzien. Een verkooppunt is ook beschikbaar voor de liefhebbers. 

Duur: ongeveer 90 minuten. 

U hoeft niet te reserveren voor de individuele bezoeken

 

 

2. Bezoek met gids

Choco-Story Brussels nodigt u uit voor een reis in de wereld van chocolade van de oorsprong tot het eindproduct. Hoogtepunt van het bezoek: de demonstratie door een meester-chocolatier die u toont hoe pralines ambachtelijk vervaardigd worden.  Tijdens het bezoek zijn proeverijen voorzien. Een verkooppunt is ook beschikbaar voor de liefhebbers. 

Enkel op reservatie. Een gids voor maximaal 25 personen. Mogelijkheid om tot 3 gidsen tegelijk te reserveren. 

De rondleiding duurt een uur en is allen talen mogelijk volgens de beschikbaarheid van de gidsen. 

Als je een gids boekt, word je na bevestiging van je bezoek aan het museum automatisch doorgestuurd naar onze partner Itinéraires SH. Deze externe dienst wordt apart gefactureerd.

 

3. Bezoek met gids + stad

Choco-Story Brussels biedt ook een wandeling in Brussel aan om de geschiedenis van onze hoofdstad en de geschiedenis van de chocolade en van de chocolatiers in Brussel te ontdekken. Deze rondleiding volgt meteen na de rondleiding van een uur in het Museum. 


Taal van uw keuze. En gids voor maximaal 20 personen.

De wandeling duurt ongeveer 90 minuten.

Als je een gids boekt, word je na bevestiging van je bezoek aan het museum automatisch doorgestuurd naar onze partner Itinéraires SH. Deze externe dienst wordt apart gefactureerd.

 

4. Tablet Workshop voor kinderen en volwassenen

(Enkel voor de kinderen vanaf 8 jaar).

Met het bezoek van het museum Choco-Story Brussels, zal u ook van een leuke workshop genieten. Met de hulp van een chocolatier maakt u een chocoladetablet, lollies, studentenhaveren en andere kleine chocoladespecialiteiten om mee naar huis te nemen.

De workshop « tablet » is enkel op reservatie mogelijk.

Tel ongeveer 1u30 voor het bezoek van het museum (met audiogids, proeverijen en demonstratie van de fabricatie van de praline) Dit gebeurt na uw workshop.

Duur van de activiteit: 2 uur

32€ / persoon. Ingang tot het museum inbegrepen.

 

5. Verjaardagsfeestje

(Enkel voor de kinderen vanaf 8 jaar).
Bezoek aan het museum Choco-Story Brussels met gids. De gelegenheid om de 4000 jaar oude geschiedenis van cacao en chocolade te ontdekken maar ook om te begrijpen hoe cacao wordt geteeld en wordt verwerkt tot chocolade. Demonstratie met een meester-chocolatier en proeverijen zijn inbegrepen in het bezoek. Creatieve workshop: Met de hulp van een chocolatier maakt u mendiants, orangettes, truffels en andere kleine chocoladespecialiteiten om mee naar huis te nemen. Vieruurtje: Na de workshop wordt een ruimte ter beschikking gesteld van de kinderen om een stukje taart te delen en de cadeautjes te geven! 

De creatieve workshops worden georganiseerd voor kleine groepen en enkel op reservatie. 

Duur van de activiteit: 2 uur 30.

43€ / persoon. Ingang tot het museum en gids inbegrepen.

 

6. Bier en chocolade proeverij

Tijdens deze proeverij ontdekt u de verrassende en heerlijke combinatie van twee typisch Belgische specialiteiten, namelijk bier en chocolade. Vijf Belgische bieren worden geproefd met verschillende soorten chocolade (witte, melk- en zwarte chocolade, en ambachtelijke pralines). Deze activiteit omvat ook de rondleiding in het Museum: Reis door de geschiedenis van cacao en chocolade, ontdekking van de cacaoteelt en van de productie van chocolade. 

Duur van de activiteit: 3U30

Op aanvraag. Min 10 en max 20 personen.

 

7. Bezoek buiten de openingsuren 

Het Museum opent uitzonderlijk zijn deuren buiten de openingsuren (dus vóór 10 uur of na 17 uur, of op maandag) voor uw privé-evenementen. 
Rondleiding, proeverij, cocktail kunnen georganiseerd worden. 

Prijzen op aanvraag. 

8. Overige opties 

  • Combi Ticket met Mini Europe.
  • Chocolade wandelingen met Choco-Story Brussels door Itinéraires SH.
  • De Brussels Card kan worden gekocht in het museum.

Reservatie aanvraag

Reserveren is verplicht voor groepen van meer dan 15 personen en voor rondleidingen met een gids.

Om te profiteren van een rondleiding moet je je bezoek 3 weken van tevoren bevestigen. 

Na deze termijn kan onze partner Itinéraire SH de diensten van een gids niet meer voor 100% garanderen.

Dit vormt een reserveringsaanvraag.

De reservering moet nog gevalideerd worden (onder voorbehoud van beschikbaarheid) door Choco-Story Brussels, die je een bevestigingsvoucher zal sturen per e-mail. Alle velden zijn verplicht.

Choco Story Brussels bevestigt deze reservatie per EMAIL voor toegang tot het museum. Als een rondleiding wordt aangevraagd, moet de klant contact opnemen met onze partner Itinéraires SH om de gidsen te reserveren. Deze externe dienst wordt apart gefactureerd.

Meer informatie over onze partner Itinéraires SH: 

https://www.itineraires.be/contact

De gegevens die op dit formulier worden verzameld, worden opgeslagen in een computerbestand dat door Choco Story Brussels wordt gebruikt voor de administratie en het beheer van haar klantenbestand en ook om uw reservering voor een bezoek of activiteit in Choco Story Brussels te valideren.

Type groep

Tickets totaal 0 (min: 10, max: 20)

Totaal: €